Szakított a barátnőm

Volt egy kapcsolatod, amelyben minden nap biztonságban és szeretetben érezted magad. Érezted, hogy minden megy és minden olyan jó . Egyre jobban elmélyültél benne érzelmileg és erősödött a tudat, hogy ti ketten összetartoztok. A szerelem melyet éreztél motivált téged minden nap.

Ha egy kapcsolat véget ér, akkor a szenvedés kezdődik. A nagy kérdés ilyenkor az, hogy lehet-e még esélyed nála? Bizonyára azt kérdezed magadtól “Hogyan tudnám visszaszerezni a nőt, akit szeretek?” Rengetegen vannak most is ebben a helyzetben és találkoznak azzal a fájdalommal, amivel te is, mert épp egy szakításon vannak túl.

A legjobb, amit tehetsz, hogy szépen megnyugszol és kielemzed, mi is történt, mi vetett véget a szerelemnek. Vedd végig sorra mindkettőtök hibáit, aztán foglalkozz külön a sajátjaiddal. Figyelmeztetlek, ne ess abba a hibába, hogy ha rájöttél mit rontottál el, ezerszer végigpörgeted a fejedben! Vedd tudomásul, tanulj belőle, a büntetést már megkaptad, mert szakítottatok. Most lépj túl ezen és kezdj el cselekedni és szerezd vissza őt.

Kezdj el lépéseket tenni és vedd a kezedbe az események irányítását. Néhány tipp annak érdekében, hogy visszaszerezd a barátnődet és úgy vággyon rád, mint azelőtt:

Fontos, hogy tudd a szakítás valódi okát. Ha ez megvan, jöhet a következő lépés. Ne idegesítsd őt azzal, hogy folyton megkeresed, hívogatod, írogatsz stb. Ne légy az ő “árnyéka”. Hagyd, hogy ellegyen egy kicsit magába és elgondolkozzon kettőtökről és pozitív irányba döntsön. Ne ess abba a hibába, hogy ‘de neked be kell bizonyítani mindenáron, hogy te vagy a legmegfelelőbb a számára’. Ezt nem most kell megtenned, ez ilyenkor a legrosszabb lépés, amit valaki megtehet. Bármennyire is ellenkezik ezzel, amit a szíved sugall.

Vissza kell nyerned az egészséges önbecsülésedet és önbizalmadat. Ha kétségbe esel és depressziós leszel, azzal csak az időt húzod, az maga a hiábavalóság. Ilyenkor tehetetlen vagy. Nem szabad hibáztatnod magad. Elrontottad, ok, de most majd helyrehozod. Fejleszd magad és a képességeidet. Hidd el ettől sokkal jobban leszel, növelni fogja az önbizalmadat, és a hangulatod is egy magasabb, jobb szintre jut. Érezd magad jól (ez a kulcs) és hidd el, hogy ex barátnőd újra vágyni fog rád.

Tölts néha egy kis időt barátaiddal, most ha teheted és munkád/iskolai elfoglaltságod engedi, kicsit többet legyél velük, mint szoktál. Arra ügyelj, hogy mindig ápoltan  és jólöltözötten jelenj meg. Ha jól fogsz kinézni, hamar megnő az önbecsülésed. Ez sokat fog segíteni.

Csinálj más, új tevékenységeket is, mint szoktál. Hagyd barátaidat, hogy belevigyenek téged érdekes új dolgokba, amit eddig ritkán csináltál vagy nem is próbáltál még ki. Itt természetesen nem az ész nélküli alkoholizálásra stb. gondolok, hanem valamilyen hobbira vagy hogy mozdulj ki más emberek közé, amivel érzed, hogy élsz. Tölts egy kis időt a családoddal és csinálj olyan dolgokat melyek megnevettetnek. A családod biztos támasz, rájuk számíthatsz majd. Emlékezz, ha depresszióba süppedsz és ezeket a dolgokat elutasítod, biztosan elveszíted őt.

Ha mindent a leírtak alapján csinálsz, akkor ex barátnőd ekkorra valószínűleg, már gondolkozni fog azon, és kíváncsi lesz, hogy vajon miért nem keresed őt? Így hiányod, lassan vággyá alakul benne és újra látni szeretne majd.

Barátnődet több módon is visszaszerezheted. DE, fel kell készülnöd, hogy ha visszaszerezted őt, meg is tudd tartani!

Ha tanácsokra lenne szükséged, akkor innen megtudhatod, hogyan lehetséges visszaszerezni az imádott nőt:

Az ex barátnő visszaszerzése

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: