Szakítottam de megbántam

Minden reggel, amikor felébredsz, ugyanaz a gondolat gyötör: “Szakítottam vele, de megbántam.” Ez az első dolog, ami bevillan az elmédbe, arról nem is beszélve, hogy próbálod kitörölni emlékeidből a szomorú tekintetét, amit az általad kimondott súlyos szavak okoztak. Bármit megtennél, hogy visszaszívd azokat a szavakat, és ti ketten újra együtt legyetek. De sajnos az életben nem tudod visszapörgetni az időt még az ilyen katasztrofális történések esetében sem, mint egy elhamarkodottan kimondott szakítás azzal, akit a legjobban szeretsz. De van módja, hogy enyhítsd ennek a szörnyű napnak az emlékét olyan szinten, hogy volt kedvesed megbocsásson neked és fontolóra vegye, hogy visszamenjen hozzád.

Ez olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Az első lépésed a bocsánat kérés lesz, ha vissza akarod őt szerezni. De nem ez lesz a fő “szám” az egészben. Nem lesz szükséged kiengesztelő ajándékokra és hasonlókra ahhoz, hogy találkozhass az exeddel. És ne felejtsd el a “sajnálom” szó erejét, ami sokat jelenthet annak az illetőnek, akinek fájdalmat okoztál. Szüksége lesz rá, hogy hallja a bocsánat kérésedet, mert megbántottad őt, és ha komolyan gondolod az ő visszahódítását, akkor tényleg kifejezően is mondd neki. Kezdd el javítani a helyzeted és lépj tovább a múlt kellemetlen eseményein azzal, hogy elmondod neki, mennyire megbántad,a mi történt és, hogy olyan hülyén viselkedtél.

Lehet, hogy egy kicsit hűvös és tartózkodó lesz egy rövid ideig. Csak azért, mert most bocsánatot kértél tőle és kifejezted megbánásodat, ne várd, hogy azonnal a karjaidba rohanjon. Ez nem így működik. Folyamatosan bizonyítanod kell, hogy törődsz vele és valóban megbántad, hogy fájdalmat okoztál neki.

Tudom, fókuszod pillanatnyilag csak azon van, hogy ti újra egy pár legyetek. Ez is persze a végső cél, de most még is kis lépésekben kell haladnod ezen az úton. Szépen, idővel egyre megnyerőbb leszel számára a kis lépések által, és érezni fogja, hogy tiszta szívből megbízhat benned.

Például, hívd fel őt minden második héten. De nehogy érzelmes beszélgetést kezdeményezz a múltkori megbánásaidról! Hiszen a múltkori bocsánatkérésed alkalmával ez a téma már túl van tárgyalva. Ehelyett, beszélgessetek az ő életéről. Derítsd ki, hogy mik történnek vele, légy figyelmes a beszélgetésetek közben. Az érdeklődésed meg fogja mutatni neki, hogy te őszintén törődsz vele, attól függetlenül, hogy most nem is vagytok együtt.  Egy fontos megjegyzés: ne érdeklődj afelől, hogy most randizik-e valakivel vagy sem. Ez most még nem a te dolgod.

Kávézni hívni őt, vagy meginni együtt valamit egy másik nagyszerű módja a kommunikációs vonal nyitva tartásának, miközben visszahelyezed valaki pozitív és szükséges személyként magadat az ő életébe. Mindig legyél barátságos és mindig figyelmedet irányítsd őrá. Ilyenkor nem tanácsos másokkal telefonálgatnod vagy sms-ezgetned. Ez csak azt mutatná meg számára, hogy nem értékeled őt annyira, mint azt az illetőt a vonal másik végén.

Te fogsz azzá a szilárd ponttá válni, akihez érzelmi támogatásért tud fordulni az életében, így garantáltan úgy fog látni téged, ahogy régen is, a szakítás előtt. A türelem legyen a legjobb barátod! Ha vissza akarod őt szerezni, akkor minden türelmedre szükséged lesz.

Kicsit össze vagy zavarodva, hogy hogyan is hódíthatod őt vissza? Sajnos egy rossz szó vagy ballépés is elég ahhoz, hogy kedvezőtlenül befolyásold volt párodat, akit szeretsz.

Épp ezért tanuld meg lépésről-lépésre, hogy hogyan szerezheted őt vissza szakítás után. Már csak egy lehetőséged van rá, hogy újra feléleszd a szerelmét irántad, szóval használd ki helyesen!

Itt találod a megoldást:

Visszaszerzem Az Exem

(kattints a linkre!)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: