Mi járhat a férfi fejében

A nők és a férfiak gondolkodása sok szempontból különböznek egymástól. Ez legfőképpen az egymással való kommunikációban mutatkozik meg, egy párkapcsolat alapja pedig a jó kommunikáció. Tudod te is, nem elég valamit csupán gondolni, jól is kell azt kifejezni, hogy a másikat ne elijeszd, vagy véletlenül megbántsd. Illetve hatásos technikák léteznek arra is, hogy hogyan vedd rá a másikat egy bizonyos cselekvésre egy szeretetteljes, megértő hangnem segítségével.

Ha vissza akarod hódítani a férfit, akit szeretsz, akkor ismerned kell ezeket a kommunikációbeli eltéréseket. A nők hajlamosak a kijelentett mondatok mögötti háttértartalom keresésére, a férfiak pedig sokszor nem veszik az üzenetet, amik a nők túlzott érzelmeiken keresztül próbálnak átadni, közölni a férfival. Ezek a dolgok még sem ilyen bonyolultak. Lehet, hogy számodra furcsa lesz a férfiak gondolkodása és kissé idegen, mert te nem úgy gondolkozol. De ezzel nincs semmi gond, hiszen te más vagy, egyszerűen csak el kell fogadnod és meg kell értened ezeket a különbségeket. Nincs ebben semmi dráma, ez egyszerű pszichológia a kétfajta elmeműködés közötti különbség. Elég, ha ismered, és jól használod, akkor nyertél.

Nézzük meg, hogyan gondolkodnak és viselkednek a férfiak, ha szakításról van szó.

A férfiak nem tudják kezelni az érzelmeket

Ők nem tudják igazán jól kezelni az érzelmeket. Tehát, hogyha megtörtént a szakítás és vissza akarod őt hódítani, akkor kontrolláld az érzelmi kitöréseidet és az ebből fakadó ballépéseket, mert így számára idegesítő, vagy akár ijesztő lehetsz, egyszerűen nem tud ezzel mit kezdeni és inkább menekül előle. A nők jobban képesek kézben tartani az érzéseiket, ezt használd ki. Az érzelmi áradataid segítségével és érzelmi nyomással NEM fogod tudni visszahódítani őt, ez a legrosszabb kommunikáció, amit jelen esetben tehetsz. Szóval helyezd ezeket teljes kontroll alá, bármennyire nehéz is.

A férfiaknak több személyes térre van szüksége

A legtöbb férfinak igen sok személyes térre van szüksége a hétköznapi életében is. Tudom, nehéz ezt megérteni és furcsa is lehet a nők számára. Ez a személyes tér szakítás után fokozottan érvényes. Segít neki abban, hogy letisztázza és rendezze az érzelmeit. Kicsit bővebben ez azt jelenti, hogy ne hívogasd és ne írj neki sms-eket, mert ezzel kibillented őt az egyensúlyából, aminek megtalálására most szüksége van és még jobban elidegeníted őt magadtól. Hagynod kell, hogy ellegyen most a saját kis világában, erre van most szüksége, add meg neki ezt, ezzel növeled az esélyeidet.

A döntéshozatalukat erősen befolyásolják a barátaik

A közeli barátoknak igen nagy befolyása van egy férfi döntésénél. Általában kikéri a véleményüket, javaslatukat a dolgokról, amelyek felett dönt. Ha te ismered az exed közeli barátait és jóban is vagy velük, akkor kihasználhatod ezt az előnyt. Nem kell direktben megkérd őket, hogy ugyan mondják már az exednek, hogy jöjjön veled újra össze. Viszont azt megteheted, hogy kedvesen megkérdezed tőlük, hogy hogy van az exed és megmondod, hogy szeretnéd, ha jól érezné magát és minden rendben lenne vele. Nem kell ecsetelned, hogy úgy hiányzik neked, hogy belehalsz, vagy nem tudsz élni nélküle. Csupán kedvesen érdeklődj, ami ne vájkálás legyen és kémkedés utána, hogy hol van kikkel és van e valakije. Csak visszafogottan. Ha ezt jól csinálod, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez eljut hozzá és ex barátodat jó érzéssel fogja ez eltölteni, mert tiszteled annyira, hogy nem zaklatod telefonon vagy más formában, de tudja, hogy érdeklődtél felőle, tehát nem felejtetted el.

Ez alatt az idő alatt pedig jól teszed, ha nem randizol másokkal, mert ez is hamar közvetítve lehet exed barátai által és ezt te nagyon nem akarod. Hogy miért nem? Mert lehet, hogy így búcsút inthetsz a visszahódításod sikerének.

 

A lényeg, hogy a férfi és női elme közti különbségeket ismerned kell és ne tegyél meggondolatlan lépéseket, hanem ennek fényében cselekedj. Ha pontosan tudod, mit kell tenned és képes vagy kontrollálni az érzelmeidet, akkor a sikert elkönyvelheted magadnak.

Na de mit kell tenned pontosan?

Kattints ide és elkezdheted a visszahódítást:

Így lehet visszahódítani a férfit szakítás után

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: