Szakított a pasim

A 7 LEGNAGYOBB HIBA

A szakításoknak rengetegféle oka lehet. Sokan elég felelőtlenül viselkednek szakítás után, tovább bonyolítva ezzel a helyzetet. Ha vissza akarod szerezni a férfit, akit szeretsz, akkor el kell kerülnöd néhány végzetes hibát. Fontos tudnod, hogy mire kell odafigyelned és mit nem szabad elkövetned ahhoz, hogy távolabb taszítsd őt magadtól.

1) Önmagad folyamatos hibáztatása

Nem szabad, hogy folyamatos bűntudatod legyen a szakítás miatt. Ez csak rosszabbá teszi a dolgokat. Inkább azt gondold át, hogy milyen viselkedés minta vagy felelőtlen lépés volt a részedről, ami közrejátszott a szakítás létrejöttében. Csak gondold végig, mi az, amit többet nem követnél el, lásd be magadnak a helytelen lépéseket és tanulj belőle. Nem kell állandóan magyarázkodnod és bocsánatért esedezned újra és újra, pláne olyan dolgok miatt ne, amelyek nem is a te hibáid voltak. Felejtsd el azt is, hogy még egy utolsó esélyért könyörögsz.

2) A külvilágtól való elszigeteltség

Ismét egy gyakori hiba, amelyet rengeteg ember elkövet szakítás után. Ezek az emberek begubóznak, teljesen elzárják magukat a világtól és csak vegetálnak. Ez csak meghosszabbítja a szakítás utáni felépülés szakaszát. Muszáj lesz szocializálódnod és csatlakoznod a barátaidhoz, ahelyett, hogy elzárkózol egy szobába és teljesen bedepressziózol.

3) Káros szenvedélyek és önamortizáló szokások

Egy szakítást valóban nehéz érzelmileg kezelni, ezért sajnos sokan valamilyen segédeszközhöz nyúlnak, valamihez, ami módosítja a tudatukat vagy kompenzálja őket. Itt gondolok arra, hogy pl. a nagy mennyiségben elfogyasztott alkohol vagy a folyamatos dohányzás sem fog segíteni a helyzeten. Sőt, inkább ront a szakítás utáni helyzeteden. Ha valóban vissza akarod szerezni a férfit, akit szeretsz, akkor nem szabad magadat átadnod ilyen és hasonló önpusztító tevékenységeknek.

4) Futni az ex után

Nagyon sokan üldözik az exüket, miután megtörtént a szakítás és még jobban megkavarják, megnehezítik vele a dolgukat. Sokszor hívják fel, sms-eznek neki illetve e-maileket küldözgetnek. Ezeket neked el kell kerülnöd, muszáj adnod volt barátodnak és magadnak is egy kis időt, személyes teret, az érzelmek rendezésére és hogy a magad egészséges önbizalmát visszanyerd (illetve normálisan felépítsd).

5) Pitizni az újrakezdésért

Sok nő kétségbeesetten rimánkodik, könyörög ex barátjának, hogy kezdjék újból a kapcsolatot, jönnenek össze újra. Ezzel csak magadnak ártasz az a baj és felidegesíted vele az ex pasidat, még nehezebbé téve az ő visszahódítását.

6) Gyűlölni az ex barátot

Nagyon sok nő elkezd haragudni ex párjára szakítás után, különösen ha a férfi volt a szakító fél. Megpróbálják bebizonyítani neki, hogy a kapcsolat megromlása nem az ő hibájuk volt. Kerüld el, hogy azt mondogatod az exednek, hogy igazságtalan és gonosz volt veled szemben ez a szakítás és rákontrázol felsorolva az ő hibáit, hogy ő még rosszabb, mint te stb. Nyilván jogosan haragszol, és természetes a fájdalom, amit ilyenkor érzel, de ha vissza akarod őt szerezni, stratégiai szempontból, ezek nagyon rossz lépésnek számítanának.

7) Rögtön elfogadni egy második esélyt

Ebbe is sokan belegyalogolnak szakítás után. A férfi, miután szakított, a hiányérzet miatt 1-2 nap múlva úgy dönt, inkább újrakezdi a nővel a kapcsolatot. A nők szinte mindig alárendelik magukat ennek, mert rettegnek, hogy párjukat elveszítik, ha nem teszik. Pedig nem ez a leghelyesebb lépés. Kérned kell egy kis időt, hiszen mégiscsak szakítás történt. Ha komolyan gondolja, ez a kis plusz idő nem lesz számára akadály.

Ha végigolvastad a leggyakoribb hibákat és úgy érzed némelyiket te is elkövetted, ne add fel akkor sem. Ex barátodat így is vissza tudod szerezni, csak egy kicsit nehezebb helyzetből indulsz. Tégy egy lépést hátra és győződj meg róla, hogy valóban befejezted ezeknek a hibáknak az elkövetését. Ezután elkezdhetsz dolgozni a visszahódítási terveden.

Itt megtalálod melyek lesznek a következő lépések, melyeket már most alkalmazhatsz és elkezdheted az ex visszaszerzést:

Az ex pasi visszaszerzése

kattints a linkre!

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: