Megcsalás

Azonnali eredményekre vágysz a hűtlen szerelmed visszaszerzésével kapcsolatban? Sokan a te helyzetedben inkább bosszút állnának az exükön, sem mint hogy visszaszerezzék az illetőt. De én nem bíztatlak téged erre, mert nem ez a legmegfelelőbb út, amit választhat az ember…A szerencséd pedig az, hogy nagyon is lehetséges a visszahódítás, még abban az esetben is, ha félrelépett. Mégis hogyan? Olvass tovább, a gyorsabb eredmények érdekében.

Ha készen állsz visszaszerezni őt annak ellenére is, hogy megcsalt, akkor tetszeni fog a következő kevésbé ismert tipp, mellyel meggyorsíthatod az eseményeket. Talán ez a legeredményesebb dolog, amit csinálhatsz.

Ne pánikolj!

Bezony. Ez az egyetlen dolog (amit ha betartasz), segíthet, hogy akár már ma, eredményt érhess el az exednél. És, hogy ez tényleg ennyire hatásos-e?

A pánikolás az egyetlen és a legrosszabb dolog, amit a jelenlegi helyzetedben tehetsz. És képzeld, a szakítást követően még is, szinte mindenki ezt csinálja. A pánik olyan döntésekhez vezet el téged, amelyek miatt kitisztult fejjel csak téped a hajadat, hogy „úúúristen, hogy csinálhattam/mondhattam ilyet??!”

Ha érzed, hogy kezdene rajtad eluralkodni, tartsd kordában az érzelmeidet. Igen tudom, a szerelem, egy nagyon szép dolog, és nélküle nem lennél most ebben a helyzetben…Ok. De most nem újabb problémákat keresünk, hanem egy probléma megoldását. Vissza akarod szerezni a kedvesedet és nem pedig elüldözni őt örökre.

Miért is olyan káros számodra a pánik?

Legelsősorban azért, mert így nem hagyod az exedet, hogy egyáltalán felmerüljön benne, hogy a szakítás veled rossz döntés volt. Sőt… inkább megerősíted azt a képzetét, hogy jól tette…Ezt pedig igazán nem szeretnéd, ugye?

Az egy dolog, hogy letörtnek vagy szomorúnak látott. Esetleg elhullajtottál pár könnycseppet, mert fájt a szakítás. De azt nem hagyhatod, hogy ilyen állapotban lásson téged, olyankor, amikor elhatalmasodik rajtad a pánik. Ekkor semmi nincs a kontrollod alatt. Neked inkább egy stratégiát kellene kidolgoznod szépen csendben és visszaszerezni őt.

A pániktól taszító leszel számára. Most a legjobb formádat kell mutatnod a világ felé ebben az időszakban. Na de, hogyan is fog működni számodra ez a visszahódításos dolog?

Hát úgy, hogy amikor az exed látja, hogy milyen jól kezeled a dolgokat és milyen nagyszerűen zajlik az életed, az el fogja kápráztatni őt 😉

Ha a befektetett energiádból a legtöbbet akarod kihozni, és a legjobb eredményeket akarod elérni szerelmed visszahódítása érdekében, akkor ide mindenképpen nézz be:

A szerelmem visszahódítása megcsalás után – azonnali lépések

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: