Ex visszaszerzése

A párkapcsolatod megmentése és Exed visszaszerzése jelenleg egy lehetetlen küldetésnek tűnhet. A legtöbb ember számára az is. De ez csak azért van, mert beleesnek abba a csapdába, hogy áldozatként tekintenek magukra – ez pedig valahogy úgy néz ki, hogy “Elveszett vagyok nélküled – kérlek, gyere vissza hozzám!.”

Ez a bejegyzés abban segít neked, hogy megtanuld, hogyan válhatsz egy kivételes embercsoport részévé, akik képesek helyreállítani a kapcsolataikat úgy, hogy azok nagyszerűen működjenek – csupán azzal, hogy néhány, egyszerű, de fontos dologra odafigyelnek, olyanokra, amelyekre a legtöbb ember sosem gondolna.

Nem lesz szó varázspiruláról – sem olyan mágiáról, amitől volt Kedvesed 1 héten belül visszarohan a karjaidba. Bár ezek a dolgok működhetnek, mert akár gyorsan is visszaszerezheted az Exedet, de amint rájön, hogy semmit nem változtál, ugyanazzal a lendülettel ott is hagy téged. Mi tartós és bámulatra méltó változásokról fogunk beszélni.

Ahhoz, hogy ezeket megvalósítsd, kezdjük is a legalapvetőbb szabályokkal, amiket be kell tartanod:

Tölts egy kis időt egyedül

A te hamarosan újbóli párod (az Exed) nem az egyedüli ember, akinek most egy kis szabad térre van szüksége. Akár felfogtad már, akár nem, neked ugyanúgy szükséged van erre. Tehát tölts egy kis időt egymagadban. Ez egy csodálatos időszak is lehet, ha hagyod, hogy az legyen. Kimenni a barátokkal, filmeket nézni – olyan dolgokat csinálni, amelyek felvidítanak, megnevettetnek téged – tulajdonképpen, jól szórakozol, annak biztos tudatában, hogy hamarosan visszaszerzed Őt. Mozdulj ki és légy az a személy, akibe volt Kedvesed beleszeretett, mert ha nem vagy az, akkor az az ember vagy, akivel szakított.

Most még nem az a valaki vagy, akibe volt Párod beleszeretett. Gondold végig – ha az lennél, még most is együtt lennétek. Az Exed számára az most szinte elképzelhetetlen, hogy újra összejöjjön veled. Ezt csak úgy tudod elérni, ha egy kicsit lazítasz és élvezed az életet. Ugyanezt tetted akkor is, amikor először találkoztatok.

Ha újra normális a kommunikációs viszony közted és volt Párod között, akkor jöhet a következő lépés:

Fókuszálj Rá – és ne magadra

Lehet, hogy az Exed több időt akar majd veled tölteni – vagy még mindig egy kis egyedüllétre van szüksége. Vagy legyen akárhogy máshogy – minden a te dinamikádtól függ. A lényeg, hogy alapvető fontosságú megkérdezned Tőle, hogy mik az igényei. Ha ezt megtetted (és inkább gyakrabban kérdezd, minthogy egyáltalán nem) meg fogsz lepődni, mert a legtöbb esetben az emberek igényei olyan szerények, hogy azt fogod gondolni ’ó miért nem kérdeztem ezt korábban?’.

A harmadik dolog a listádon:

Engedj az Exednek egy kis szabad teret

Legtöbbünk szakítás után egyfolytában fel akarja venni a kapcsolatot az exével telefonhívás, sms, e-mail vagy egyéb más módon, ahogy csak lehetséges. Ez nagyon fájdalmas mindkét félnek, hiába szeretnénk, azt az édes megkönnyebbülést, hogy volt kedvesünket ismét a karjainkban tarthatjuk. Ez természetes késztetés ilyenkor. Ámbár, egyáltalán nem jó ötlet. Ami azt illeti, ez a legjobb módja, hogy minden esélyünket elveszítsük szerelmünk visszahódítását illetően. Ha az Exed újra kapcsolatba akar lépni veled, te leszel az első aki megtudja. De nem kell ajtóstól rontanod a házba. Ez is része lesz az Ő visszaszerzésének.

És most kérlek nagyon figyelj!

Mindketten tudjuk, hogy az ex visszaszerzés legnehezebb része, hogy elegendő érdeklődést generálj volt párodban magad iránt, a veled való újbóli jó kommunikáció eredményeként. Ha elhibázod ezt a lépést, ugyanitt fogsz tartani, mint most.

Tehát kérlek, vedd a fáradságot és olvasd el a következő oldalt, melynek segítségével már most elkezdheted szerelmed visszahódítását úgy, hogy pontosan tudni fogod mit kell tenned és nem fogsz elkövetni olyan végzetes hibákat (mint nagyon sokan mások), aminek következtében örökre elveszíthetnéd Őt.

Könnyen érthető lépésről lépésre módszerekről van szó, amiket Te is végre tudsz hajtani. Ne is húzzuk tovább az időt! Itt van, amire szükséged van:

Ex visszaszerzése

(kattints a linkre!)

Reklámok

Egy hozzászólás to “Ex visszaszerzése”

  1. Kovács László november 3, 2012 - 8:23 du. #

    Nagyon köszönöm a tanácsodat.Ez tényleg rólam és a sorstársakról szól.Kisegítettél a gödörből,örök hálám érte.Én a sorok olvasása közben világosodtam meg.Köszönöm barátom.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: